עיר הפסטיבלים בצבעים של כחול לבן: חגיגת קיץ ישראלית תתקיים בפתח תקווה עם הופעות של סטטיק, אגם בוחבוט, נציגת ישראל באירוויזיון יובל רפאל, תמר ריילי וקוגומלו. לאחר שבשל מזג האוויר הקיצוני בוטלו חגיגות יום העצמאות בעיר, עיריית פתח תקווה דואגת להחזיר לתושביה את הרגעים שחיכו להם ומזמינה את הציבור לפסטיבל קיץ מיוחד שכולו כחול-לבן, שמחה ישראלית ואווירה מחשמלת. פסטיבל כחול לבן, שיתקיים ביום רביעי, 9 ביולי 2025, בפארק יצחק אוחיון, מביא לבמה המרכזית שורה של הופעות חיות ומרגשות לכל המשפחה, לנוער ולמבוגרים.
את הפסטיבל יפתח מופע צבעוני של כוכב הילדים קוגומלו, לאחריו תעלה יובל רפאל, נציגת ישראל לאירוויזיון האחרון לביצועים שירגשו את הקהל. סטטיק יעלה למופע סוחף בו יארח את אגם בוחבוט, ולסיום תופיע תמר ריילי, מהיוצרות הצעירות הבולטות בישראל.
האירוע יתקיים ב-9.7 בין השעות 18:00–23:00, בכניסה חופשית בהרשמה מראש בלבד. לבני 18 ומעלה יוקם מתחם קוקטיילים שיציע חוויית ערב נעימה ואיכותית באווירה חופשית תחת כיפת השמיים.
ראש העירייה, רמי גרינברג, אמר: "לאחר שנאלצנו לבטל את חגיגות העצמאות בשל תנאי מזג האוויר, היה לנו חשוב להחזיר לתושבי ותושבות העיר את החוויה, המוזיקה והשמחה, ומעל הכל את הגאווה הלאומית. פסטיבל כחול לבן הוא הדרך שלנו לומר מגיע לכם. זהו ערב שמחבר בין תרבות ישראלית, קהילתיות והנאה אמיתית, ואני מזמין את כל תושבי ותושבות העיר והאזור להגיע וליהנות מאירוע מרגש באווירה פתח תקוואית חמה ומזמינה".
תגובות