נועה פרידמן, מרלה סינגר
נועה פרידמן, מרלה סינגר

על הבר במרלה סינגר: "בלילה אני פורחת, העבודה בלילה מושלמת מבחינתי"

נועה פרידמן מנהלת כבר שנתיים את המרלה סינגר ברחוב שחם. ראיון על מה שקורה כשהלילה יורד והאלכוהול זורם

פורסם בתאריך: 14.6.19 08:25

 

קצת על עצמך: "אני נועה פרידמן בת 27, מנהלת כשנתיים את המרלה סינגר, האחות הבכורה של האוטו והקנדי, כולם בפתח תקוה. אני חושבת שהעבודה שלי מגדירה אותי הכי טוב כרגע. אני מאוד אוהבת להיות במקום עם האנשים ולדאוג שהערב עובר כמו שצריך והאורחים נהנים".

איך חיים כשעובדים בלילה: "מכריי יעידו שלא כל כך כדאי לדבר איתי בשעות הבוקר והאמת שגם אני מעדיפה לא לדבר או ליצור קשר עם בני אדם בשעות הראשונות אחרי שפקחתי את עיניי. אבל בלילה זה אחרת, אני מאוד אוהבת את כולם, בלילה אני פורחת, כך שהעבודה בלילה היא מושלמת מבחינתי".

קצת על הבר: "קשה להחליט על מה לדבר כשלמקום יש היסטוריה של 10 שנים. המרלה סינגר הוא הראשון שהביא את הבירות המיוחדות לעיר, ישנן בירות שאפשר למצוא רק פה. יש מאות סיפורי אהבה שנרקמו כאן, דייטים, חגיגות וכל מה שאתם יכולים לדמיין שקורה כשיורד הלילה והאלכוהול מתחיל לזרום. כמובן שאי אפשר גם לא לדבר על המטבח המיוחד, חומרי גלם הכי טובים שיש, הכי טריים ומנות מיוחדות שיש רק במרלה סינגר".

רקע בתחום: "לפני כארבע שנים התחלתי במרלה כמארחת, עזבתי למלצר במסעדה אחרת בעיר ולאחר תקופה שעבדתי בעמדות של אל על בחו"ל חזרתי למרלה, תחילה כאחראית משמרת, אבל מבחינתי הכיוון היה ברור, רציתי להיות המנהלת של המרלה סינגר".

המשקה שלי: "גוורץ בהייבול עם קרח".

מה שותים הכי הרבה: "בירות, המון ומכל הסוגים. אנשים באים לבר בגלל סוגי הבירות המיוחדים שיש לנו, בירות מהארץ ומהעולם".

הכי מיוחד בבר: "מגוון האוכלוסייה שמגיעה למרלה באופן קבוע כבר כמה שנים, כל סוגי הקהלים והגילים, כולם מגיעים שוב ושוב ונהנים מהאווירה המיוחדת במרלה שנותנת הרגשה של בר אירופאי חם וטוב".

הכי קשה: "הבוקר, בייחוד הימים שמגיעה סחורה, הרחוב עמוס והנהגים מגיעים עצבניים, מוסיפים לזה שאני לא טיפוס של בוקר ומקבלים פצצת אטום".

הכי כיף: "כשעובדים בלילה מכירים את כל סוגי האנשים ועם קצת אלכוהול שומעים המון סיפורים מעניינים".

הערב הכי חזק: "חמישי זה ערב ממש חזק אצלנו. מדובר בערב שמגיעים אליו בסביבות 600 אורחים ולקוחות שעוברים במקום בכל חמישי, זאת חוויה מיוחדת במינה ומאתגרת כל שבוע מחדש".

היום הכי מיוחד בשנה: "אני מאוד אוהבת את פורים, המקום עצום ובכל שנה אנו מעצבים אותו לפי נושא שונה, השנה עיצבנו אותו בסגנון משפחת אדאמס, היה מדהים ומפחיד כאחד".

טיפ לצעירים ששותים: "תזכרו תמיד שאחרי כמה כוסות ובחושך הדברים נראים מאוד שונה מאיך שהם יראו בבוקר".

טיפ למנהל בר מתחיל: "כל התחלה היא קשה, אבל עם התמדה הכל נהיה פשוט יותר והעבודה הזאת הופכת לפאן הכי גדול שיש".

 מרלה סינגר – Bruce Lychee

קוקטייל השבוע: Bruce Lychee

המרכיבים:
30 מ"ל וודקה
20 שנאפס ליצ'י
20 מ"ל סירופ תות מרלה
20 מ"ל מיץ לימון סחוט טרי
60 מ"ל ליפמנס

אופן ההכנה:
מערבים בשייקר את כל החומרים. מוזגים לכוס יין, מקשטים בליצ'י וקדימה.

אולי יעניין אותך גם

תגובות

🔔

עדכונים חמים מ"מלאבס - פתח תקוה"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר