אירוע שלישי של השלכת רימון בפתח תקווה לעבר בניין מגורים בתוך מספר ימים. קול נפץ אדיר הרעיד הלילה את מרכז פתח תקווה לאחר שהושלך רימון לעבר בניין מגורים ברחוב עין גנים. גם בלילה שבין חמישי לשישי הושלך רימון באותו רחוב.
ממד"א הצלה פתח תקווה נמסר: "הלילה התקבל דיווח על פיצוץ עז שנשמע ברחוב עין גנים. חובשי מד"א – 'הצלה פתח תקווה' יחד עם צוות אמבולנס של מד"א הוזעקו למקום יחד עם כוחות משטרה רבים, ודווח כי מדובר בזריקת רימון לעבר בניין מגורים. אין נפגעים".
אתמול דיווחנו כי במהלך סוף השבוע היו שני אירועים של השלכת רימון בפתח תקווה, האחד ברחוב עין גנים והשני ברחוב נחום בשעריה.
בלילה שבין חמישי לשישי נשמע קול נפץ אדיר לאחר שרימון רסס הושלך לעבר בניין בשכונת עין גנים בעיר. המשטרה פתחה בחקירה ובסריקות. וזה לא היה הכל: קול נפץ נוסף הרעיד חלק מפתח תקווה בלילה שבין שבת לראשון, לאחר שרימון הושלך לעבר בית ברחוב נחום בשעריה. גם כאן פתחה המשטרה בחקירה ובסריקות.





תגובות