אבל כבד בתיכון אחד העם בפתח תקווה, עם היוודע דבר מותו של אב הבית היקר והאהוב, שמעון בן חמו ז"ל. מבית הספר נמסר: "קהילה יקרה, בצער רב ובכאב גדול אנו נפרדים משמעון בן חמו, אב הבית היקר שלנו, שהלך לעולמו. שמעון היה איש של עשייה, מסירות ואכפתיות, תמיד הושיט יד ודאג לכולם.
אנו שולחים חיבוק חם למשפחתו ברגעים הקשים האלה, ומשתתפים באבלם הכבד. יהי זכרו ברוך. ההנהלה וצוות תיכון אחד העם".

אחיו של שמעון ז"ל, מקסים, כתב: "בצער רב אנו מודיעים על פטירתו של אחי האהוב". אחת הגולשות כתבה: "יהי זכרו ברוך, איש יקר. שינוח על משכבו בשלום, בתום תקופת הסבל. רומי והמשפחה – חיבוק ענקי".
שמעון בן חמו ז"ל הובא למנוחות ביום ראשון השבוע, 6.7, בבית העלמין סגולה בפתח תקווה. המשפחה יושבת שבעה בבית המנוח, רחוב יוסף פפר 25 פתח תקווה.
יהי זכרו ברוך.
מערכת מלאבס משתתפת בצער המשפחה.





יפה דן
יהי זכרו ברוך, איש יקר וחרוץ בעל לב זהב, מקצוען, אדיב, נכון לסייע לכל….
אבידה גדולה.