מתכון נקניקיות מהלגה וורסט
מתכון נקניקיות מהלגה וורסט

מתכון לנקניקיות שייגרום לכם להרגיש בבוואריה

פורסם בתאריך: 6.5.19 08:48

מהי נקניקיית בוטיק איכותית? ואיך מזהים אותה?

תשכחו מכל מה שידעתם על נקניקיות – הלגה היא משהו אחר!

כששומעים בפעם הראשונה על נקניקיות בוטיק, לא באמת מבינים על מה מדובר, הרי כל הנקניקיות שאתם מכירים עשויות מבשר נחות, חומרי טעם וריח, שלא לדבר על חומרים משמרים וכל האותיות שאתם לא מכירים את משמעותן.

נקניקיות בוטיק משובחות הן נקניקיות ללא תוספים וללא חומרים משמרים, נקניקיות איכות משובחות הן רק נקניקיות שעל האריזה שלהן מצוין שהן עשויות מבשר, שומן טבעי ותבלינים בלבד.

המותג "הלגה וורסט" מעניק חוויה שונה וייחודית בנוף הישראלי – ההלגות שונות ומפתיעות.

נקניקיות הלגה עסיסיות במיוחד ומלאות ב-100% בשר ישראלי טרי, משובח ומובחר המתובל בטעמים שונים ומגוונים המתאימים לכל המשפחה, ההלגות מיוצרות בפס יצור ייחודי למותג ותחת בקרת איכות קפדנית במעלה הראשונה.

נקניקיות הבוטיק של הלגה אינן מכילות חומרים משמרים או צבעי מאכל – וניתן להנות מאכילתן ביום-יום בצלייה על מחבת, אפיה בתנור או הנחה על הגריל, הן מומלצות למעוניינים לאכול ולהאכיל את בני ביתם במוצר בשר איכותי הזמין בכל עת במקפיא, ההלגות מתאימות לצרכני דיאטת פליאו ולכל המעוניינים לשלב בשר טעים, מהיר הכנה ואיכותי בתפריט היומי.

המותג "הלגה וורסט" גם שולח את התוצרת עד הבית, כשהן באריזת ואקום ומוקפאות בו בזמן הכנתן, בכך תוכלו להנות ממוצר בשר איכותי וטרי הזמין לכם מבלי לרוץ לקצב השכונתי.

איך מכינים את ההלגות?

ניתן להכין את נקניקיות הבוטיק של הלגה במספר אופנים – בצלייה על מחבת, באפיה בתנור או על הגריל, הפשירו את ההלגות.

הלגה בצלייה על מחבת – הניחו את ההלגות במחבת עם כפית שומן וצלו כדקה מכל כיוון, ארבע פעמים, והגישו.

הלגה באפייה בתנור – הניחו על גבי נייר אפייה את ההלגות (ללא תוספת שומן) ואפו בתנור שחומם מראש ל- 180 עלות בין 12-15 והגישו.

הלגה על הגריל – הניחו את ההלגות על גריל גז/פחמים וצלו כ- 2 דקות מכל כיוון והגישו.

מתכון קל ובריא של הלגה –

  1. מפשירים את ההלגות.
  2. במחבת רחבה ועמוקה מחממים כף שומן, וצולים את ההלגות כ-2 דקות מכל כיוון/ אופים 10 דקות את ההלגות בתנור שחומם ל-180 מעלות ללא תוספת שומן.
  3. במחבת רחבה ועמוקה עם מעט שומן טגנו בצל קטן פרוס דק עד להזהבה קלה, הוסיפו צנצנת (מסוננת) של כרוב כבוש ו-3 תפוחי אדמה מבושלים פרוסים גס, תבלו במעט פפריקה מתוקה, מלח ופלפל שחור לפי הטעם. בשלו כ- 5 דקות והגישו עם ההלגות.

בתאבון, מהלגה.

צרו קשר

מעבר לאתר
מעבר לעמוד הפייסבוק
מעבר לעמוד האינסטגרם

מהי נקניקיית בוטיק איכותית? ואיך מזהים אותה?

מהי נקניקיית בוטיק איכותית? ואיך מזהים אותה?


כתבה שיווקית 


 

תגובות

אין תגובות

אולי יעניין אותך גם

🔔

עדכונים חמים מ"מלאבס - פתח תקוה"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר