מדור אוכל- מיטל אנקר שמואל
מדור אוכל- מיטל אנקר שמואל

"למדתי מאמא שלי את סודות המטבח"

כשהתחילה לבשל הכינה מיטל אנקר-שמואל סיר אורז לא מוצלח במיוחד, אבל היום היא נהנית להכין למשפחה קינוחים ולאפות. חוץ מזה תמצאו אותה בקליניקה שלה לטיפוח ויופי

פורסם בתאריך: 11.4.19 11:02

על עצמי: מיטל אנקר-שמואל, בת 37, נשואה לניסים ואם לשני בנים ובת. בעלת עסק לטיפוח ויופי בשכונת נווה גן ומומחית בלק ג’ל על ציפורן טבעית. בקליניקה שלה, "מיטל אנקר-טיפוח ויופי", קיימים מגוון טיפולים נוספים בניית ציפורניים בג’ל, שעוות, פדיקור ברמה הגבוהה ביותר לחולים סוכרתיים ללא סכין וכמובן עיצוב גבות. "לאחר שתי לידות בהפרש של שנה החלטתי לעזוב את עבודתי ולהיות בבית עבור ילדיי. כך גם היה לי זמן להגשים את חלומי ולעסוק בטיפוח והעצמת נשים”, היא מספרת. “מאז ומעולם אהבתי את תחום היופי, זה החל כתחביב לחברות ולבני משפחה והתפתח לעסק עצמאי משגשג".

רקע בעיר: "נולדתי בשכונת קרית מטלון ולאחר שהתחתנתי, עברנו להתגורר במרכז העיר. בתשע השנים האחרונות, אנחנו מתגוררים בנווה גן. אני מאוד אוהבת את השכונה ואת התושבים, שנותנים ותורמים רבות עבור הקהילה שלנו".

מאיפה הגיעה אהבה למטבח? "מאז שהייתי ילדה אהבתי לראות את אמא עומדת במטבח ומבשלת ואופה ולמדתי ממנה את סודות המטבח".

שף/קונדיטור אהוב? "קרין גורן".

מהי המנה האהובה עליך? "קינוחי כוסות בחמישה מרכיבים. זה קינוח מפנק, לא קשה להכנה וכמובן גם כשר לקראת פסח הקרוב".

תבלין אהוב? "גריל עוף".

בישול או אפיה? "אפיה כמובן".

מה התפריט ביום שישי? "אני עובדת קשה במשך כל השבוע ובסוף שבוע אנחנו מתפנקים אצל אמא שלי ואצל חמותי. זה כולל ארוחת צהרים בשישי, ערב וכן בשבת. יש הרבה אוכל, קובות, מפרום, ארטישוק, עוף בגריל ועוד".

מנה ראשונה שהכנתי בחיי: "אורז. הוא לא היה מוצלח במיוחד, אבל עם הזמן זה השתפר".

מה המומחיות שלי? "בעיקר קינוחים ואפייה".

מה אף פעם לא תסכימי לבשל או לאכול? "אוכל לא כשר, שרימפס ופירות ים".

רוצים מתכונים מעניינים? כנסו כאן

מתכון לשבת

קינוחי כוסות בחמישה מרכיבים

מדור אוכל- קינוחי כוסות בחמישה מרכיבים

המרכיבים (ל-12 יחידות):
ריבת חלב או שוקולד נוטלה
1 מיכל שמנת מתוקה
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
חצי כוס חלב
2 כפות סוכר

אופן ההכנה:
1. שמים בקערה קטנה שמתאימה למיקרו את ריבת חלב או הנוטלה עם 2 כפות מהשמנת המתוקה. מכניסים למיקרו ל-20 שניות, מערבבים לתערובת אחידה ומעבירים לשקית זילוף.
2. מזלפים בתחתית הכוסות כ-1 ס"מ מהקצפת. את השאר מניחים בצד לשימוש בסוף.
3. מקציפים את שאר החומרים במיקסר: יתרת השמנת המתוקה, אינסטנט פודינג, חלב וסוכר לקצף יציב. מעבירים לשקית זילוף ומזלפים כמעט עד הסוף – משאירים 2 ס"מ.
4. מקררים את הכוסות למשך חצי שעה ומזלפים מעל את ריבת החלב או הנוטלה שנותרה.
5. מעבירים למקרר לשעתיים לפחות לפני שמגישים.

בתיאבון
שבת שלום!

 

הירשמו עכשיו לקבלת עדכונים על הנושאים שמעניינים אתכם

אולי יעניין אותך גם

תגובות

🔔

עדכונים חמים מ"מלאבס - פתח תקוה"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר