מור סופטי ועוגת המספרים צילום פרטי

בזכות הקורונה מור סופטי גילתה את האפייה. ויש גם מתכון לעוגת מספרים

היא גילתה את האפייה בסגר הראשון ומאז לא מביטה לאחור, עם אלפי עוקבים. ויש גם בונוס: המתכון המנצח שלה

פורסם בתאריך: 5.12.21 17:29

בזמן שרבים נאנקו תחת עול הקורונה, מור סופטי, בת 23, מראש העין, היא סיפור הצלחה שצמח למרות המגפה, ואולי אפילו בזכותה. בסגר הראשון היא נחשפה לעולם חדש ומפתיע מבחינתה, האפייה. מאז היא כבר מתחזקת דפים ברשתות החברתיות, עם מעל 2,600 עוקבים, שם היא מצרפת תמונות, הכנות וכמובן תוצאות.

מור סופטי מספרת: "התחלתי להתעסק באפייה, שם גיליתי את העולם הכל כך גדול הזה. התחלתי ללמוד דרך האינטרנט ולנסות מתכונים וגם להצליח בהם עם הזמן. לאט לאט למדתי עוד ועוד דברים, הלכתי לקורסים שיוכלו לחזק אותי וככה התפתחתי. התחלתי עם האפייה כמשהו מהצד וזה הפך לחלק מאוד גדול מהחיים שלי. ביום יום אני עובדת בתחום האוכל הביתי בעסק של אמא שלי, ואני משלבת יחד עם זה את ההזמנות של העוגות. אפשר להגיד שהאפייה הייתה הבריחה והמקום השקט שלי".

בריחה ממה בעצם?

"מהתקופה שהייתה בקורונה, כל אחד חיפש את עצמו ואת המקום הבטוח והשקט שלו, ואני מצאתי אותו באפייה".

מור סופטי אפיית עוגות צילום פרטי

מה היא אפייה עבורך?

"האפייה גורמת לי להוציא את כל היצירתיות שיש בי, להתחיל ממשהו קטן ולהפוך אותו למשהו גדול מושלם וטעים. פתחתי עמוד באינסטגרם, לשם אני מעלה תמונות, סטורי של הכנות ועוד  גם פתחתי קבוצה בפייסבוק, ומצרפת תמונות, תוצאות וכו'".

מה המטרה שלך?

"אני שואפת להגיע להכי רחוק שאפשר, לאט לאט עם סבלנות רבה, כי אני יודעת שהדרך ארוכה, אבל מוכנה להתאמץ הרבה בשביל זה".

עוגת המספרים של מור סופטי צילום פרטי

מתכון מנצח: עוגת מספרים

"העוגה הכי מוצלחת שלי היא עוגת מספרים, המתכון שלה הוא הכי קל, פשוט וטעים", אומרת מור.

מצרכים לבצק:

200 גרם קמח מנופה

200 גרם אבקת סוכר.

100 גרם שקדים טחונים

200 גרם חמאה חתוכה לקוביות

לקרם ולציפוי:

500 מל שמנת מתוקה
2 כפות גבינה לבנה
2 כפות סוכר לבן

אופן ההכנה:

הכנת הבצק: לאחר ערבוב של כל המוצרים, מוסיפים  ביצה אחת ומשתמשים רק בחלמון עד לקבלת הבצק. פותחים את הבצק יחד עם קמח על משטח עבודה, משרטטים את המספר / אות / צורה, אופים את העוגה במשך רבע שעה עד שנהיית זהובה ב-170 מעלות.

מוציאים מהתנור ונותנים לה להתקרר במשך רבע שעה עד עשרים דקות כדי שלא תשבר. עוברים לקרם שבעצם עושה את כל העוגה.
לקרם אני משתמשת ב-500 מל שמנת מתוקה, 2 כפות גבינה לבנה, 2 כפות סוכר לבן, ומערבבת עד לקבלת מרקם לא שברירי אבל שאפשר לעבוד איתו.
מזלפת על העוגה בצורה של טיפה ומקשטת לסיום לפי הרצון ב-שוקולדים/ פירות ולמקרר עד להגשה.

בתיאבון!

לדף האינסטגרם של מור סופטי היכנסו כאן 

לדף הפייסבוק של מור היכנסו כאן

 


הצטרפו לערוץ הטלגרם שלנו


אולי יעניין אותך גם

תגובות

🔔

עדכונים חמים מ"מלאבס - פתח תקוה"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר