האיום שלא הוסר: לצד ההכרזה של נשיא ארצות הברית, דונלד טראמפ, על הפסקת אש למשך שבועיים, נשמעו אזעקות הלילה באזורים נרחבים בישראל בעקבות שיגורי טילים מאיראן. שיגור היה סמוך לשעה שלוש לפנות בוקר, ובפתח תקווה אותרה זירת נפילה עם נזק רב בבניין משרדים.
מכבאות והצלה לישראל מחוז מרכז נמסר כי אותרה זירה בעיר פתח תקווה, עם פגיעה בתוך בניין משרדים, וכי במקום הרס רב ושריפה, ככל הנראה בחניון הבניין.
לוחמי האש מבצעים פעולות כיבוי וסריקה לאחר לכודים. לא ידוע על נפגעים.

לוחמי האש בחניון בניין משרדים בפתח תקווה שנפגע מטיל ששוגר מאיראן, צילום כבאות והצלה
מהעירייה נמסר בשעה 03:05: כלל הגורמים העירוניים ביחד עם גופי החירום וההצלה, פועלים בשעה זו במספר זירות בעיר בהם נגרם נזק כתוצאה מרסיסים ושברי יירוט. נכון לרגע זה לא ידוע על נפגעים. אנו מבקשים מהציבור להימנע מהגעה לאזורים המדוברים ולאפשר לכוחות לפעול בבטחה וביעילות. אין לגעת ברסיסים או בנפלים – יש להתרחק מהמקום ולדווח למוקד 100. נמשיך לעדכן בהתאם לצורך.





תגובות