אור שטריפלר. צילום מתוך האינסטגרם

"החלום שלי היה להיות שחקן כדורגל. ברגע שהתחלתי להגיש בירה התעוררתי"

אור שטריפלר שותף בקנדי פתח תקוה ונהנה מחיי הלילה ומהרגעים המיוחדים שהם מביאים עימם. וגם עצה: מה לא לעשות כשאתה מעמיס את עצמך באלכוהול

פורסם בתאריך: 25.7.19 13:34

על עצמי: "קוראים לי אור שטריפלר, בן 31 מפתח תקוה, שותף בבר הקנדי בעיר. החלום שלי היה להיות שחקן כדורגל. ברגע שהתחלתי להגיש בירה לאנשים התעוררתי מהחלום והתחלתי להסתגל למציאות החדשה".

רקע בתחום: "התחלתי את דרכי בענף כמלצר במסעדה ויצא לי לעבוד בכל הסגנונות, מסעדת המבורגרים, שף, ים ובבר. לאחר מכן הייתי אחראי משמרת וניהלתי את המרלה סינגר בעיר. לפני ארבע שנים פתחתי את האוטו ולמעשה הקנדי הוא המקום השלישי אותו אני פותח".

איך החיים כשעובדים בלילה: "האמת למעט שנה שבה עבדתי במכירות בחו"ל, ברוב חיי הבוגרים אני עובד בשעות הלילה, כך שאני לא מכיר משהו אחר ולא מדמיין את עצמי קם בבוקר, עומד בפקקים ונכנס למשרד. אני אוהב את הלילה ובמיוחד את האווירה החופשית שיש בו".

קצת על הבר: "הקנדי הוא בר בניחוח אמריקאי. המקום משלב את כל מה שאני אוהב בענף – בר סנטר מזמין, קולינריה במיטבה, עם מנות מעולות, משביעות ומאד פוטוגניות. הצוות חם, מארח וחברותי. המוזיקה מגוונת ויש במקום אווירה טובה משעות הערב המוקדמות ועד השעות הקטנות של הלילה. קהל האורחים שמגיע למקום מאד מגוון ואפשר לראות שכל אחד מוצא את הפינה שלו".

המשקה שלי: "ערק עם קרח ומים בלואו בול. בדיאטה אני שותה הייניקן".

מה שותים הכי הרבה במקום: "רמי מרטן xo".

הכי מיוחד: "בחגיגות יום ההולדת שיש במקום, כל אחד מהצוות תופס כלי נגינה ויוצאים להעיף ת'מקום ואת החוגגים באוויר".

הכי כיף: "אפשר לשתות הרבה!".

הערב הכי חזק: "אנחנו פותחים בשבת בצהריים, יש תפריט מיוחד, יש שש בש, קלפים, אבטיח ואווירה מעולה".

היום הכי מיוחד: "הסילבסטר הוא הערב הכי מיוחד והכי כיף ללא ספק. המקום מקושט והצוות נראה מדהים. מתחילים את הערב בישיבה, ממשיכים על השולחנות ואני מעדיף שלא להגיד איך מסיימים".

טיפ לצעירים ששותים: "שתו כמה שבא לכם, אבל אל תקיאו על הרצפה. זאת פדיחה שלא נשכח לכם וזה גם מצולם".

טיפ למנהל בר מתחיל: "תתפטר ולך תלמד משהו שקשור במחשבים".

משקה השבוע

Green gin

המצרכים:
30 מ"ל ג'ין
30 מ"ל מידורי
20 מ"ל רוטן אלדר פלאוור
20 מ"ל מיץ לימון
30 מ"ל אשכוליות
נענע טרייה

אופן ההכנה:
משקשקים את כל המרכיבים עם קרח ומוזגים לכוס יין קפואה. מקשטים בנענע.

אולי יעניין אותך גם

תגובות

7 תגובות
  1. לקוח קבוע

    אני מבלה באוטו בר ובקנדי בין פעמיים לשלוש בשבוע. לפעמים מגיע לבד עם הכלב והעובדים של המקום מתייחסים מאוד יפה. לעיתים הם גם דואגים שאנשים אחרים ישבו לידי וידברו איתי. כשאור היקר נמצא, הוא תמיד מציע לפנק אותי בצ'ייסר על חשבונו, אבל אני מסרב בנימוס כי אני מגיע עם הרכב. צוות העובדים גם נתנו לי לא פעם לבחור את המוסיקה, אך הם הפסיקו ברגע ששמתי "מלא עוד כוס חבר"- של אבי ביטר. אני מאוד אוהב את השיחות עם אור- שהוא מתרפק כבר 13 שנים על 45 דקות התהילה שקיבל מאייל לחמן בליגת העל.
    בקיצור, כיף שיש מקומות כאלה בפתח תקווה שבראשם עומד האחד והיחיד אור שטרייפלר.

  2. אביב

    יוצא לי להגיע למקום מידי פעם ובאמת שאני נהנה תמיד.
    תודה על הכל

  3. מאי

    ראיתי אותו מספר פעמים בקנדי, תמיד ניראה הכי שמח וחם! איזה כיף לראות אנשים כאלו בעיר!

  4. איזה ילד גבר

    הכניסו גם מנות חדשות באוטו בר ממש טעים ומשדרג את החוויה במקום! יישר כוח לאור

🔔

עדכונים חמים מ"מלאבס - פתח תקוה"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר